Fortrolighedspolitik og persondatapolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver Markliv, Boruphedevej 37, 9760 Vrå, Danmark, e-mail: info@markliv.nu, telefon: 31790511 og deres indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (http: / /markliv.nu). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten accepterer du indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke, skal du ikke bruge tjenesten.

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik når som helst uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede fortrolighedspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. For at Markliv kan behandle leverancer til dig , skal du lade dig registrere hos os med følgende personlige oplysninger : Navn, e-mail, telefonnummer og adresse.Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål: Fremsendelse af regninger, Support, Administration info og bruger konto og til at sende dig information om arrangementer på Markliv og nyhedsbreve. Disse kan du til hver en tid afmelde. Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til ethvert andet formål, vil vi bede dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, hvortil vi giver samtykke, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet af lov.

Personoplysningerne registreres og opbevares hos Markliv så længe kundeforholdet er aktivt. Fra den dato kundeforholdet er inaktivt, vil der gå 2 år før personoplysningerne bliver slettet. Alle oplysninger er fortrolige og vil blive behandlet som sådan, ingen oplysninger videregives til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kundeoplysningerne krypteres ikke. Du har altid ret til i henhold til persondatalovgivningen at få indsigt i hvilke oplysninger Markliv har registreret, ligesom du har ret til indsigelse. Hos Markliv har administrationen og bogholderi adgang til personoplysningerne.

Cookies

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er væsentlige for, at websitetens grundlæggende funktionaliteter fungerer.

Vi bruger økologiske cookies